Over ons

Wij zijn Wim en Ria Topper

De familie Topper heeft op deze plek ruim honderd jaar een bloembollenkwekerij gehad. Wim is hier geboren en getogen en was sinds 1972 eigenaar van het bedrijf.

Rond de eeuw wisseling besloot de provincie dat deze bollengrond moest worden terug gegeven aan de natuur. Vanaf 2006 lopen er nu Konikpaarden en Schotse Hooglanders in het nieuwe natuurgebied Lentevreugd.

Na de verkoop van ons bedrijf  hebben wij  zelf een nieuw huis gebouwd op de plek van de bedrijfsgebouwen en daarnaast hebben we een kavel tegen het duin behouden, waar altijd al een vakantiehuisje stond. Dat is nu herbouwd en geworden tot een prachtig houten chalet met weids uitzicht over het vroegere bollengebied, het huidige natuurgebied Lentevreugd.

Zelf proberen we nu zoveel mogelijk te genieten van al het mooie in het leven. We houden van reizen, golf en tennis staan hoog op de agenda, maar zeker ook onze kleinkinderen. Het onderhoud van de tuin en de verschillende commissies en besturen waar we nog inzitten houden ons ook aardig bezig.

 

Uitzicht tot 2004
Huidige uitzicht

https://sexcnvideos.com
mariah gives blowjob to a bbc for money. porn videos